Ştiri locale

VIDEO. Polițista covăsneană Cristiana Danci, din nou pe podium la Women Rally

Polițista din județul Covasna care în luna mai a obținut la Timișoara locul 3 în cadrul primei  etape a Campionatului Național „Women Rally – Bosch Car Service 2022”, dovedește că prin ambiție și perseverență poți obține rezultatele dorite.

Cristiana Danci a urcat din nou pe podium sâmbătă seara, după ce s-a clasat pe locul 2 la Clasa 1 (autoturisme cu cilindreea nominală de până la 1.600 cmc), și pe locul 9 în clasamentul Open, în ultima etapă din acest an a Campionatului, care a avut loc în perioada 16-17 septembrie la Cluj-Napoca. Vezi AICI VIDEO cu cursa.

Publicitate

La start s-au aliniat 60 de concurente din țară, care s-au întrecut în viteză, în funcție de capacitatea motorului și de modificările aduse mașinii, la clasele 1, 2 și 3 dedicate autoturismelor de stradă cu motor tehnic, fără modificări; clasa 4 dedicată mașinilor electrice, și clasa 5 pentru mașini modificate și posesoare de licență FRAS.

Cristiana a încheiat competiția cu un timp cumulat de 02:30 (1:15:952 în manșa 1 și 1:14:141 în manșa 2).

„Am terminat cu bine și ultima etapa din cadrul Campionatului Women Rally Bosch Car Service 2022, la Cluj-Napoca. Locul 2 la clasa 1 și locul 9 în clasamentul OPEN în cadrul ultimei etape, etapa cu numărul III! Mai mult decât aș fi putut crede vreodată, singura etapă la care pot spune că mi-am depășit limitele și am văzut și rezultate! (…) Mulțumesc celor care mi-au fost alături pe acest drum, m-au ajutat să îmi îndeplinesc un vis, (…) sunteți niște oameni minunați și mă bucur enorm pentru aceasta colaborare! Mulțumesc în special familiei, prietenilor și mecanicilor care au avut grijă de psihicul meu și m-au învățat că nu există eșec, doar nu am muncit suficient. Mulțumesc Cluj Napoca”, a scris polițista pe Facebook, după festivitatea de premiere.

În vârstă de 30 de ani, tânăra a concurat pentru prima dată la o competiție de acest gen în 2018, iar doi ani mai târziu a obținut locul 3 în cadrul unei etape care a avut loc la București.

Campionatul Național „Women Rally – Bosch Car Service” se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, prima ediție a „Raliului Frumuseții” fiind organizată în 2019. Competiția susține și celebrează pasiunea doamnelor și domnișoarelor pentru mașini, viteză și competiție, orice posesoare de permis de conducere cu minimum doi ani vechime putând să se înscrie cu mașina personală.

Primele două etape din acest an au avut loc la Timișoara (27-28 mai) și București (24-25 iunie).

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio