Ştiri locale, Video

VIDEO. Hoţul care intră în casele din Sfântu Gheorghe a fost prins de poliţişti!

Scriam zilele trecute despre un bărbat care a fost prins după ce-a intrat într-o casă din zona de sus a oraşului Sfântu Gheorghe, după care a pretins că ar avea lemne de vânzare.

IPJ Covasna ne anunţă că bărbatul a fost identificat şi prins de poliţişti, după ce a intrat în curtea unei alte case de pe strada 1 Mai din Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Pe 31 iulie s-a întâmplat acest lucru, când bărbatul a fost surprins de proprietar în garajul din curtea casei. Hoţul a inventat din nou scuze şi pretexte pentru faptul că se află în curte. Proprietarul a sunat la 112, astfel că un echipaj s-a deplasat imediat la faţa locului, hoţul a fost identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani din Sfântu Gheorghe. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru tentativă de furt, fiind cercetat acum şi pentru alte fapte, fiind bănuit că nu este la prima astfel de tentativă.

În ceea ce priveşte imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, IPJ Covasna s-a sesizat din oficiu urmând să facă cercetări şi în acest caz.

Conform unor surse judiciare, în luna iulie a acestui an o femeie a făcut o sesizare privind faptul că i-a fost furată suma de 16.000 de lei dintr-o geantă aflată în propria locuinţă. A doua zi vinovatul a fost prins, fiind vorba de acelaşi bărbat de 49 de ani. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat victimei.

IPJ Covasna îi sfătuieşte pe locuitori să sune la 112 imediat ce sunt victima unei astfel de întâmplări, să reţină cât mai multe informaţii despre persoanele respective, în ce direcţie au plecat. Sunând cât mai repede la 112 sunt şanse mari ca poliţiştii să-i prindă pe hoţii aflaţi încă în zonă. De asemenea, este foarte important să ţineţi încuiate poarta şi uşile de acces în locuinţă, pentru a preveni săvârşirea unor astfel de fapte, chiar dacă sunteţi acasă.

Publicitate
banner we radio