Ştiri locale, Video

VIDEO. Doi poliţişti covăsneni, cercetaţi disciplinar în urma unei filmări apărute pe internet

Doi poliţişti din staţiunea Covasna care apar într-o scurtă filmare distribuită pe internet, având un comportament necorespunzător, sunt cercetaţi disciplinar, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări cu doi poliţişti într-o autospecială, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna este abilitat să comunice următoarele: conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi poliţişti, din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Poliţistului”, menţionează reprezentanţii instituţiei.

Publicitate

Filmarea, realizată din autoturism, surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (…) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă”, îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat.

(Agerpres)

▼ VIDEO cu filmarea ▼

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio