Ştiri locale, Video

VIDEO. Cosmin Boricean a depus jurământul pentru funcția de subprefect al județului Covasna

Noul subprefect al judeţului Covasna, Cosmin Boricean, a depus joi jurământul de învestire în funcţie în prezenţa reprezentanţilor mai multor structuri, instituţii şi organizaţii, dar şi a președintelui Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și a noului prefect, Iulian Constantin Todor.

Acesta a fost numit oficial în funcția de subprefect în cadrul unei videoconferinţe cu ministrul Afacerilor Interne, și îl înlocuiește pe Necolaie Radocea, care a fost eliberat din funcție în urmă cu o săptămână.

Publicitate

„Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Covasna sunt convins că mi-am asumat o mare responsabilitate, în prin rând pentru cetățenii acestui județ. Consider că nu sunt doar reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci și reprezentantul cetățenilor județului Covasna în ceea ce privește relația cu Guvernul (…) Îmi asum în totalitate responsabilitatea funcției și voi susține toate măsurile care vor duce la o dezvoltare a județului, printr-un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social, și cu cei din mediul privat”, a spus subprefectul în discursul ținut după rostirea jurământului de învestire.

Acesta a dat asigurări că activitatea pe care o va avea în noua funcție va respecta jurământul depus, și le-a transmis locuitorilor județului Covasna că le va sta la dispoziție permanent pentru încercarea soluționării problemelor care țin de Instituția Prefectului.

La râdul său, prefectul Iulian Constantin Todor a declarat că împreună vor forma „o echipă de succes”, pentru realizarea programului de guvernare al partidului.

Cosmin Boricean are 40 de ani, a lucrat în învăţământ, apoi manager la Rompetrol, director de Hypermarket, iar în ultimii ani a avut funcţii de conducere în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Covasna. În 2016 a fost ales consilier judeţean pe listele PNL, funcţie din care şi-a dat demisia în decembrie anul trecut odată cu discuţiile pentru numirea ca subprefect. Este căsătorit din 2005 şi are trei fiice.

Publicitate
Publicitate
banner we radio