Ştiri locale

USR Covasna infirmă zvonurile din ultimele zile: Raul Urdă va candida din partea USR la Primăria Întorsura Buzăului

În urma informațiilor apărute în diferite surse mass-media și social-media, conducerea USR Covasna a transmis marţi mai multe lămuriri pe care le redăm mai jos.

„Raul Urdă este primar USR și va candida din nou anul acesta din partea USR pentru un nou mandat de primar al orașului Întorsura Buzăului. Primarul Raul Urdă a demonstrat în primul mandat că fără banii și sprijinul de la guvernul PSD-PNL, poate aduce schimbări în comunitate.

„Am alocat fonduri pentru toate bursele școlare pentru elevi și nicio școală din oraș nu mai are wc-ul în curte. Împreună cu echipa mea din Primăria Întorsura Buzăului am depus proiecte de peste 6 milioane de euro în cadrul PNRR pentru achiziționarea de 3 microbuze și un autobuz electric, pentru reînființarea transportul în comun, 10 stații de așteptare smart și două semafoare smart și multe, multe altele”, a declarat primarul Raul Urdă.

„În anii aceștia am avut de înfruntat lucruri nevăzute de electorat; am avut multe încercări care trec cu mult de sfera politică. Nu am cedat și nu vom ceda. Alegem să ducem luptele politice în picioare și nu vom îngenunchea în fața greutăților, vom merge împreună pe drumul nostru, ca o echipă și privim cu optimism spre viitoarele încercări electorale.

Această echipă a pornit la drum în 2016 cu ideea și crezul că putem îndrepta din sistemul politic ticăloșit, și, parțial, local, regional am reușit să performăm în ciuda asperităților, obstacolelor politice mârşave. Suntem mândri de ce am realizat până acum și vom continua pe drumul nostru asumat, adică cel drept și corect, fără scurtături”, a afirmat Dulanyi Szilard, președinte al filialei USR Covasna.

USR Covasna își va prezenta în curând toți candidații la alegerile locale din 2024.

Publicitate
banner we radio