Ştiri locale

USR Covasna a depus listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Sfântu Gheorghe. Marius Popa şi Dulányi Szilárd, primii pe liste

Biroul Electoral din Sfântu Gheorghe a validat săptămâna trecută candidatura pentru funcția de primar a preşedintelui USR Covasna, Dulányi-Balogh Szilárd, care este şi primul pe lista USR pentru Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

USR a depus 1.139 de semnături de susținere a lui Dulányi-Balogh Szilárd pentru funcţia de primar, din care au fost validate 1.038, dublu faţă de numărul minim necesar de 514 semnături.

Publicitate

Lista completă a USR Covasna pentru Consiliul Local Sfântu Gheorghe: Dulányi-Balogh Szilárd, Matei Radu, Marius-Cătălin Popa, Ovidiu-Marian Kövér, Larisa-Narcisa Dumitrache, Răzvan Macovei, Izsak Arnold Róbert, Oana-Cătălina Macovei, Pál Tibor Atilla, Elena Ispravnic, Eleonora Drăgoi.

Biroul Electoral Județean a aprobat candidatura lui Marius-Cătălin Popa din partea USR Covasna, pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Covasna. De asemenea, au fost admise şi candidaturile USR Covasna pentru Consiliul Județean Covasna, cu următoarea listă de candidați:

1.  Popa Marius-Cătălin, antreprenor

2.  Ilia Rafael-Cristian, politolog

3.  Călitu Andreea, educatoare

4.  Matei Radu, inginer peisagist

5.  Kövér Ovidiu, antreprenor

6.  Baniță Emil-Ovidiu, medic psihiatru

7.  Urdă Raul, primar oraș Întorsura Buzăului

8.  Nedelea Mihaela Mariana, consilier local comuna Dobârlău

9.  Comăniță Ioan, antreprenor

10. Macovei Răzvan, economist

11. Veress Alexandru, antreprenor

12. Tohănean Elena, inginer de mediu

13. Muntean Ștefania, asistent medical

14. Suciu Ioana-Cosmina, cadru didactic

15. Dulányi-Balogh Szilárd, consilier juridic.

„Suntem pregătiți pentru a livra electoratului cea mai bună echipă posibilă pentru Consiliul Județean Covasna, am construit lista noastră bazându-ne pe experiență atât în mediul privat, cât și în cel administrativ, acoperind arii însemnate din atribuțiile Consiliului Județean Covasna, antreprenoriat, mediu, urbanism, juridic. Mulțumim celor aproape 2.900 de persoane care ne-au susținut semnând pentru lista noastră de susținere”, a transmis conducerea USR Covasna.

Publicitate
banner we radio