Ştiri

Un turist care cobora de pe vârful Moldoveanu a căzut într-o prăpastie în timp ce făcea fotografii

Un turist care cobora de pe vârful Moldoveanu a căzut într-o prăpastie în timp ce încerca să facă fotografii. Bărbatul, care se afla pe munte împreună cu un grup de prieteni, este inconștient, iar echipele de salvare vor ajunge la el în patru ore, anunță reprezentanții Inspectortului pentru Situații de Urgență(ISU) Brașov.

”Turistul ar fi alunecat în timp ce făcea fotografii. Cobora de pe vârful Moldoveanu către orașul Victoria, era însoțit de un grup de prieteni. Bărbatul s-ar părea că este inconștient.

Publicitate

Echipe formate din salvamontiști și jandarmi montani se îndreaptă către locul unde s-a petrecut evenimentul. Este un traseu destul de greu. Probabil în aproximativ patru ore vor ajunge la locul incidentului”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvant al ISU Brașov.

Acesta a mai precziat că prietenii bărbatului au reușit să ajungă la locul în care acesta se află, ceea ce înseamnă că prăpăstia în care căzut nu este foarte adâncă.

”Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat din grupul de prieteni cu care bărbatul era în acel moment. Cei din grup au ajuns la bărbatul respectiv, deci probabil nu este o prăpastie foarte adâncă”, a mai spus reprezentantul ISU.

Publicitate
Publicitate
banner we radio