Info Trafic, Ştiri locale

Un şofer a lovit o femeie pe trecerea de pietoni la Sfântu Gheorghe şi a fugit de la locul accidentului

 

Marți, 5 decembrie 2017, în jurul orei 17:40, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care se angajaseră în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni din zona intersecției cu strada Sporturilor, astfel că a lovit ușor o femeie. Conducătorul auto a părăsit apoi locul evenimentului, fiind identificat ulterior de polițiști.

Publicitate

Victima, o femeie de 63 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, aceasta suferind leziuni ușoare în urma acestui eveniment.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului.

Atenție pietoni! Traversați numai prin locurile permise și asigurați-vă temeinic de faptul că mașinile s-au oprit pentru a vă acorda prioritate, înainte de a vă angaja în traversarea străzii.

Conducătorilor auto, polițiștii le recomandă să circule cu prudență în proximitatea trecerilor pentru pietoni, iar dacă observă persoane pe marginea carosabilului, care intenționează să traverseze, să încetinească pentru a le acorda prioritate.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
banner we radio