Ştiri locale

Un juriu profesionist va desemna cele mai frumoase zone verzi rezidenţiale din Sfântu Gheorghe

La ediţia din acest an a concursului nu va fi nevoie de înscriere, juriul urmând să facă vizite în tot oraşul pe parcursul lunii mai.

După organizarea a trei ediţii ale concursului celor mai frumoase zone verzi rezidenţiale, Primăria Sfântu Gheorghe schimbă regulile de participare. Astfel, la ediţia din 2023 nu va mai fi nevoie de înscrieri din partea locuitorilor, juriul concursului urmând să facă vizite în tot oraşul la începutul lunii mai pentru a desemna cele mai frumoase şi îngrijite zone verzi.

Având în vedere că la ediţiile precedente participarea la concurs s-a făcut doar pe bază de înscriere, şi observând în timpul jurizării că sunt multe alte zone frumoase în oraş care nu erau înscrise în concurs, organizatorii au decis organizarea ediţiei din acest an fără înscrieri.

Astfel, un juriu format din specialişti în domeniu (arhitecţi peisagişti, florari, angajaţi ai Grădinăriei oraşului), dar şi din reprezentanţi ai Primăriei, va face vizite în tot oraşul pe parcursul lunii mai pentru a găsi cele mai frumoase zone verzi rezidenţiale.

La evaluarea zonelor, juriul va lua în considerare gradul de îngrijire a spaţiilor, diversitatea plantelor şi a elementelor decorative, şi orice alt aspect care ajută la îmbunătăţirea aspectului general al zonei.

Marele premiu al ediţiei din acest an este o masă cu 6 scaune, special creată pentru spaţii publice.

De asemenea, Magazinul de flori Dalia va oferi primelor 3 locuri vouchere în valoare de 500, 300 și 100 de lei, care pot fi valorificate la Dalia Garden Center până în primăvara anului 2024.

Primăria Sfântu Gheorghe va răsplăti primii trei câștigători şi cu un pachet de servicii personalizat, care va fi disponibil pentru utilizarea în spațiile culturale și de agrement ale orașului.

Publicitate
banner we radio