Ştiri locale

Un bătrân din Sfântu Gheorghe s-a sinucis cu un cuţit în plină stradă

Un bătrân de 81 de ani din Sfântu Gheorghe a fost găsit decedat, marţi dimineaţă, pe o stradă din cartierul Simeria, fiind înjunghiat în zona pieptului.

Poliţia a fost sesizată în jurul orei 9 despre faptul că o persoană a fost găsită căzută pe o stradă, cu urme vizibile de sânge.

Publicitate

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au descoperit că este vorba despre un bărbat de 81 de ani, care din primele indicii ale anchetatorilor s-ar fi sinucis cu un cuţit care a fost găsit lângă corpul bărbatului.

„A fost o sesizare prin 112, marţi dimineaţă în jurul orei 8:45. A fost semnalat faptul că o persoană a fost găsită căzută pe strada Aleea Scurtă. Polițiștii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre o persoană decedată, un bărbat în vârstă de 81 de ani. Cercetările efectuate până în acest moment ne conduc spre ipoteza sinuciderii. Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Din surse neoficiale, se pare că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni psihice şi mai avusese o tentativă nereuşită de sinucidere în urmă cu câţiva ani.

 

Publicitate
banner we radio