Info Trafic, Ştiri locale

Un bărbat şi un copil de 3 ani, răniţi după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de o maşină

Joi seară, în jurul orei 21:50, pe DN11B între localitățile Sânzieni și Cătrușa, a avut loc un accident rutier.

Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, care conducea un autoturism, a lovit un vehicul cu tracţiune animală ce se deplasa în același sens, fără să fie echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte.

Publicitate

În urma impactului cel care conducea atelajul, un tânăr de 25 de ani, precum și un minor de 3 ani aflat în căruță, au suferit răni ușoare.

Ambii conducători au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului autoturismului, iar în cazul celui care a condus atelajul a indicat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

Un alt accident ușor a avut loc în jurul orei 22:50, în localitatea Ilieni. În acest caz un bărbat de 31 de ani, care a condus o motocicletă, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autoturism staționat.

Motociclistul a suferit răni ușoare, iar în urma testării cu etilotestul a reieșit că avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub infleunța băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă conduita prevenitvă tuturor participanților la trafic! Respectați regulile de circulație și nu conduceți dacă ați consumat alcool, pentru că vă puneți în pericol, nu doar propria viață, ci și pe a celorlalți!

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio