Ştiri locale

Un bărbat de 60 de ani din Sfântu Gheorghe a încercat să agreseze sexual o fată de 16 ani în plină stradă

În data de 28.06.2021, în jurul orei 22:48, în municipiul Sf. Gheorghe, în timp ce se deplasa spre domiciliu, o persoană în vârstă de 16 ani a fost abordată de către un bărbat care a prins-o de braț şi a intenționat să o conducă, împotriva voinței ei, într-o zonă slab iluminată. Persoana vătămată a opus rezistență, reușind la un moment dat să se desprindă de agresor și a fugit către un imobil în care locuia prietena sa, solicitând telefonic, în același timp, sprijinul acesteia.

În urma activităților informativ-operative desfășurate în cauza privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală împotriva persoanei vătămate, polițiștii au identificat posibilul autor al faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 60 ani din mun. Sf. Gheorghe.

Publicitate

Față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la agresiunea sexuală, faptă prev. și ped. de art. 32, alin. 1, Cod penal, raportat la art. 219, alin. 1 și 2, lit. c, Cod penal, în data de 01.07.2021 fiind de asemenea luată luarea măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sf. Gheorghe cu propunere de arestare preventivă.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio