Ştiri locale

Un bărbat a murit de frig vineri dimineaţă la Sfântu Gheorghe

UPDATE ORA 10.45

Din verificările efectuate de polițiști până la acest moment, s-a stabilit că temperatura scăzută și consumul de băuturi alcoolice ar fi fost principalii factori care au determinat decesul bărbatului găsit în această dimineață în zona Parcului Elisabeta, în timp ce un altul a ajuns în stare de inconștiență la spital. La acest moment nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, iar în urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Publicitate

__________

Știrea inițială:

Din păcate temperaturile scăzute au făcut primele victime din această iarnă.

Un bărbat a fost găsit decedat, vineri dimineaţă, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe, iar altul a fost transportat la spital în stare de hipotermie, ambii fiind victimele temperaturilor scăzute înregistrate în cursul nopţii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna.

„În această dimineaţă, în jurul orei 6:50, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat, printr-un apel la 112, despre faptul că în zona Parcului Elisabeta se află două persoane, posibil decedate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat, iar un alt bărbat a fost transportat la spital în stare de inconştienţă. Poliţiştii fac verificări pentru a se stabili toate circumstanţele acestui eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, din primele informaţii este vorba despre persoane fără adăpost, care au suferit din cauza frigului.

Vineri dimineaţă, în municipiul Sfântu Gheorghe s-au înregistrat minus 5 grade Celsius.

 

Publicitate
banner we radio