Ştiri locale

Trimite un SMS și câștigă un bilet la pulzArt!

Ești și tu un Z și programul pulzArt ți-e simpatic, dar nu mai ai bani după vacanţa de vară și părinții tăi se pregătesc mai degrabă de școală? Sau nici nu știi ce-i aia un „Z”, dar festivalul sună bine?

Nu contează, deoarece nici Z nu este altceva decât o altă etichetă folosită de vârstnici pentru tineri pretinzând că vă înțeleg sau cel puțin îi interesați.

Publicitate

Dacă ești mai tânăr de 25 de ani și ai chef să ne arăți o mică parte din tine, joacă-te cu pulzArt și câștigă un bilet de intrare la orice eveniment.

Trimite un mesaj oricărui prieten în orice limbă în care îl întrebi ce îl face fericit sau ce crede, ce ascultă, ce simte în acel moment, apoi fă un screenshot al răspunsului și trimite-ne discuţia până luni dimineața, 28 august. Nu există răspunsuri bune sau răspunsuri greșite, ești numai tu și prietenul tău cu care vorbești.

Cei care ne trimit poze despre mesaje participă la tragerea la sorți și pot câștiga bilete pentru orice eveniment al festivalului, iar screenshoturile vor fi prelucrate și prezentate într-o expoziție. Fără nume, evident.

Există și un regulament al jocului și alte informații plictisitoare AICI.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
Publicitate
banner we radio