Sport, Ştiri locale

Tricoul cu autograful lui Attila Hadnagy, vândut la licitaţie pentru 1.500 de lei

Licitația organizată de galeria echipei de fotbal Sepsi OSK în cadrul campaniei de  ajutorare a Caselor de copii „Sfântul Francisc” din județele Covasna și Harghita s-a încheiat.  

Tricoul oficial cu autograful jucătorului Attila Hadnagy, pe care Sepsi OSK l-a scos la licitație săptămâna trecută, a fost câștigat de un suporter din Oradea, care deși are abonamente la meciurile echipei, nu a participat la niciuna dintre partide. Licitația a pornit de la 250 de lei.  

„Câștigătorul este Adrian Badea, care a licitat și a câștigat cu suma de 1.500 de lei, dar este interesant că domnul este din Oradea, și atât el, cât și tatăl său au abonamente la meciurile Sepsi OSK, însă nu au ajuns niciodată la vreunul dintre meciuri. Pur și simplu sunt fani. Am vorbit la telefon, m-a sunat domnul respectiv, o să vireze banii iar noi vom trimite tricoul prin poștă. Așa am procedat și primăvara trecută”, ne-a declarat reprezentantul galeriei oficiale Sepsi OSK, Nagy Lázár József.  

Potrivit acestuia, ajutoarele adunate în cadrul campaniei vor porni către Casele de copii „Sfântul Francisc” joi, 20 decembrie, de ele urmând să beneficieze aproximativ 150 de copii.