Ştiri

Trei sferturi dintre bărbaţi şi peste jumătate dintre femei regretă că s-au căsătorit

Se pare că fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au luat decizia corectă. Asta mai ales dacă eşti bărbat, potrivit IllicitEncounters.com, care a pus aceeaşi întrebare pentru 1.800 de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale. Trei sferturi dintre bărbaţi (72%) şi peste jumătate dintre femei (54%) regretă că s-au căsătorit.

Primul motiv ar fi că oamenii care regretă că s-au căsătorit cu partenerul lor nu sunt de fapt împotriva ideii de a se căsători, ei doar spun că au ales persoana greşită şi 38% spun că ar fi trebuit să rămână împreună cu un fost partener.

Publicitate

Al doilea motiv este rutina plictisitoare a vieţii de căsătorie care îi face pe oameni să nu se gândească la căsătorie, iar 1 din 5 persoane declară că nu mai sunt atraşi fizic de partenerul lor. Expertul în relaţii Jessica Leoni a spus: „Pe măsură ce relaţiile evoluează, viziunea iniţială romantizată poate intra în conflict cu aspectele practice ale vieţii de zi cu zi, declanşând un sentiment de dezamăgire. Adevărul este că aşteptările oamenilor şi realitatea căsătoriei sunt de obicei nealiniate – s-ar putea să ai impresia că a spune „Da” va duce la o viaţă de curcubee şi fluturi, dar căsătoriile sunt o muncă grea. Remuşcarea conjugală poate fi cu adevărat riscantă atunci când loveşte, mai ales dacă te gândeşti la relaţiile anterioare. Oamenii pot începe să se întrebe dacă iarba este mai verde de cealaltă parte şi, în cele din urmă, aceasta ar putea fi impulsul care îi face să joace departe.”

Publicitate
Publicitate
banner we radio