Ştiri locale

Trei noi investitori în Parcul Industrial de la Câmpul Frumos. Valoarea investiţiilor se ridică la 2 milioane de euro

Trei noi investitori au concesionat teren în Parcul Industrial de la Câmpu Frumos, investiția totală pentru parcelele care însumează două hectare fiind de 2 milioane de euro.

Contractele de concesionare au fost semnate în cursul zilei de vineri, 27 noiembrie, cel mai mare având o valoare a investiţiei de 1.500.000 euro pentru un teren în suprafață de 15.000 mp.

Publicitate

Administratorul Parcului, Miklós Zoltán, a precizat că societatea, o subsidiară a firmei Eurotrade SRL din Ungaria, și-a propus înființarea unui service, a unei stații ITP și a unei spălătorii auto pentru camioane.

„Unul dintre investitori este firma Danubius Truck SRL, (…) o investiție în valoare de 1,5 milioane de euro care va genera 22 de locuri de muncă. Al doilea este LON-SEPSI DON13 SRL, care a concesionat o suprafață mai mică de teren, de 1.522 mp și din 100.000 de euro își propune să înființeze o spălătorie auto cu două boxe, un punct de alimentație publică în cadrul Parcului și o stație de încărcare pentru mașini electrice. Locurile de muncă sunt relativ puține, doar 3. Al treilea investitor este firma Agro Electrosistems SRL, care a adjudecat un teren de aproape jumătate de hectar, unde din 400.000 de euro își propune să facă o fabrică de echipamente și accesorii pentru garduri electrice. Vorbim despre o firmă deja existentă în Sfântu Gheorghe care vrea să se mute în Parcul Industrial și să se dezvolte, iar numărul locurilor de muncă este de 14. Proprietarii sunt doi tineri de 25 de ani care își propun să înființeze o hală pe care să o doteze cu diferite utilaje, inclusiv în materie de producție de mase plastice”, a explicat managerul Parcului Industrial.

Suprafața totală concesionată până în prezent în Parcul Industrial însumează peste 10 hectare, investiţiile având o valoare totală de aproape 23 de milioane de euro.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio