Sport, Ştiri locale

Trei medalii de aur pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Spartacus de Ju-Jitsu

În weekend s-a desfășurat în București Cupa „Spartacus” ediția a IV-a la Ju-Jitsu, competiție din calendarul Federației Române de Arte Marţiale de valoare națională.

La această competiție au participat peste 250 sportivi din întreaga ţară la probele de Ju-Jitsu Fighting și Ju-Jitsu Ne-Waza, printre aceștia numărându-se și doi sportivi de valoare de la CSM Sfântu Gheorghe pregătiți de antrenorul de judo și arte marţiale Petru Oltean, rezultatele acestora fiind grăitoare: Vlad Laşcu obține 2 medalii de aur la categoria U21 ani -56 kg la fighting şi ne-waza și Laurențiu Țifrea o medalie de aur la categoria U18 ani / -55 kg  fighting și o medalie de bronz la ne-waza aceeași categorie de ani și greutate, sportivii participând prin finanțare proprie.

Participat la această competiție națională cu doi sportivi a avut scopul de verificare înaintea Campionatelor Mondiale de Ju-Jitsu care se vor desfășura în Abu Dhabi în perioada 28 februarie – 4 martie, competiție la care va participa Laşcu Vlad cu lotul României de Ju-Jitsu și sperăm să ne reprezinte cu succes România și clubul și să cucerească cel puțin o medalie.

Clubul Sportiv Municipal face înscrieri și selecții pentru sportivi în grupele de inițiere și performanta la secțiile de (Judo, Ju-Jitsu) informații la tel. 0760297621 sau 0744378469.

(Cristina Oltean)