Info Trafic

Trei autoturisme şi o cisternă fără încărcătură, implicate într-un accident pe DN10 lângă Sita Buzăului. Trei persoane au fost rănite

Trei autoturisme şi o cisternă fără încărcătură au fost implicate, luni dimineaţă, într-un accident produs pe DN 10, în zona localităţii Sita Buzăului, din judeţul Covasna, trei persoane fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

“Astăzi, 29 aprilie, în jurul orei 08,15, poliţiştii rutieri de la Poliţia Oraşului Întorsura Buzăului au intervenit în urma unui accident survenit pe DN 10, între localităţile Sita Buzăului şi Zăbrătău. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 10, dinspre Braşov spre Buzău, la kilometrul 105 + 150 m, în circumstanţe care urmează a fi determinate, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula dinspre Buzău spre Braşov. Alte două vehicule, o cisternă şi o autoutilitară, aflate fiecare în spatele uneia dintre maşinile implicate în coliziune, au ajuns în şanţul de pe marginea drumului, în încercarea de a evita maşinile lovite”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Publicitate

În urma accidentului, tânărul de 19 ani, precum şi alţi doi bărbaţi, ambii şoferi în două dintre celelalte vehicule angrenate în eveniment, au primit asistenţă medicală şi ulterior au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Trei dintre cei patru conducători auto au putut fi supuşi testării cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând absenţa alcoolului în aerul expirat.

“Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, cu scopul de a clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier”, precizează IJP Covasna.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio