Ştiri locale

Teatrul M Studio din Sfântu Gheorghe a obţinut trei premii la un festival internaţional desfăşurat în Maroc

Teatrul de mişcare M Studio din Sfântu Gheorghe a obţinut trei premii la Festivalul Internaţional de Teatru Blanc’art desfăşurat recent în Maroc, unde a prezentat spectacolul LIFT.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, producţia, în coregrafia lui Ferenc Feher, a fost premiată pentru cea mai bună scenografie, cea mai bună regie şi cel mai bun spectacol.

Publicitate

„LIFT a câştigat trei premii la Festivalul de Teatru Blanc’art din Maroc: cea mai bună scenografie, cea mai bună regie şi cel mai bun spectacol. Premiile ne-au fost înmânate de Maria Ciobanu, ambasadorul României în Maroc şi Cătălina-Iuliana Pînzariu, consul”, au scris aceştia pe Facebook.

Primarul Antal Arpad a menţionat, într-o postare pe aceeaşi reţea de socializare, că M Studio este un mesager cultural al municipiului Sfântu Gheorghe, iar premiile obţinute confirmă valoarea trupei.

„Este întotdeauna o mare bucurie pentru mine când spectacolele teatrelor noastre sunt recunoscute şi premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu. Mă bucur în mod deosebit că M Studio duce o mostră din oferta culturală diversă a oraşului nostru în multe colţuri ale lumii”, a scris Antal Arpad.

Reprezentanţii M Studio au anunţat, în luna septembrie, că trupa va pregăti trei premiere în actuala stagiune, printre care şi o producţie de jonglerie cu foc inspirată de succesul din ultimii ani al show-ului Pyro.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio