Info Trafic, Ştiri locale

Tânăr fără permis, reţinut de poliţişti la Sfântu Gheorghe după ce a accidentat grav un biciclist pe Lunca Oltului şi a părăsit locul accidentului

La data de 9 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați  prin apel 112  despre  faptul că, pe strada Lunca Oltului din municipiul Sfântu Gheorghe, a avut loc un accident rutier cu victimă.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la locul faptei, iar în urma verificărilor efectuate, au stabilit că, în jurul orei 23.00, un autoturism a surprins și a accidentat un bărbat de 54 de ani care se deplasa pe bicicletă.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit grav fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat un bărbat de 23 de ani care este bănuit că s-a aflat la volanul autoturismului implicat în accident.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio