Ştiri locale

Tânăr din Întorsura Buzăului, bănuit că ar fi spart o cabană, reţinut de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din oraşul Întorsura Buzăului, bănuit că ar fi spart o cabană de unde ar fi furat bunuri estimate la 5.000 de lei, a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor efectuate la două imobile din Întorsura Buzăului, poliţiştii au găsit mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din cabană, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

„În data de 20.12.2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Întorsura Buzăului au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că geamul de la uşa de acces al unei cabane din localitatea Floroaia a fost distrus. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor ocazie cu care au constatat faptul că un autor necunoscut a pătruns în interiorul cabanei prin spargerea geamului de la uşa de acces, sustrăgând mai multe bunuri, prejudiciul estimat ridicându-se la suma de 5.000 de lei. Perioada săvârşirii faptei nu a putut fi determinată întrucât proprietarul cabanei a declarat faptul că nu s-a mai deplasat la imobilul în cauză de o perioadă mare de timp. În urma unui complex de activităţi investigative, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunii”, se arată într-un comunicat de presă.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio