Ştiri locale

Tânăr covăsnean, arestat de polițiștii brașoveni după ce a tâlhărit o femeie de 72 de ani

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Covasna a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat de polițiștii brașoveni, fiind acuzat că a tâlhărit o femeie în vârstă de 72 de ani.

Potrivit IPJ Brașov, fapta s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11:00. Împreună cu un adolescent în vârstă de 13 ani, tânărul a agresat-o fizic pe femeie și a lăsat-o fără bunurile pe care le avea asupra ei.

Publicitate

„La data de 24 februarie 2021, în jurul orei 11:10, o femeie în vârstă de 72 ani ar fi fost victima infracțiunii de tâlhărie, prin aceea că ar fi fost agresată fizic de către o persoană de sex masculin, iar ulterior i-ar fi fost sustrase bunurile pe care le avea asupra sa de către aceasta. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat autorul faptei, acesta fiind un tânăr în vârstă de 20 ani din județul Covasna, care a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov pe raza de competență. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că la momentul săvârșirii faptei, tânărul în cauză, ar fi fost însoțit de către o altă persoană de sex masculin, identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 13 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. Alina-Maria Ivan.

În urma agresiunii, femeia a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânărul în vârstă de 20 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, iar în cursul zilei de joi instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio