Ştiri locale

Tabără pentru copii – „Stil de viață sănătos”, în iulie, la Sfântu Gheorghe

O tabără pentru copii, în care aceștia vor învăța cum, ce cât și când să mănânce, dar și ce exerciții fizice să facă pentru a avea un stil de viață sănătos, va fi organizată la începutul lunii iulie la Sfântu Gheorghe.

Tabăra, care va avea loc în perioada 4-8 iulie, este adresată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani, iar programul include activități precum zumba, yoga, gimnastică, jocuri de atenție și coordonare, susținute de instructoarea de dans Tittesz Tünde.

Publicitate

Pe toată durata taberei „Stil de viață sănătos”, copiii vor mânca doar alimente sănătoase și își vor prepara singuri fiecare masă.

„În zilele noastre, auzim des termenul stil de viață sănătos, dar mulți dintre noi nu știu ce presupune de fapt acest lucru. În această tabără, copiii vor avea o perspectivă asupra modului în care o persoană ar trebui să-și trăiască viața de zi cu zi. Cum să mănânce, ce să mănânce, cât de mult și când, cât de mult și cum să facă exerciții fizice și cum le afectează starea de spirit calitatea vieții. În tabără, copiii sunt hrăniți doar cu alimente nutritive, își pregătesc singuri fiecare masă și pot învăța că mâncarea sănătoasă este delicioasă. În fiecare zi vor merge pe jos la studioul Menta unde vor avea două ore de activități de mișcare: zumba, yoga pentru copii, gimnastică spinală și diferite jocuri de coordonare a mișcării și atenție”, transmit organizatorii taberei.

Participarea la tabăra care va fi organizată la „Rosie’s creative home” în Sfântu Gheorghe (str. Arany János nr.14) costă 550 lei.

(Ioana Ardeleanu)  

sursa foto: Facebook/  Rosie’s creative home

Publicitate
banner we radio