Ştiri locale

Startup Europe Week – proiect internațional dedicat mediului antreprenorial, în martie, la Sfântu Gheorghe

Proiectul internațional „Startup Europe Week”, derulat la inițiativa Comisiei Europene și dedicat antreprenorilor aflați la început de drum, revine în România cu o serie de prezentări, sesiuni de business coaching și networking, care vor avea loc în perioada 11-14 martie, în București, Brașov și Sfântu Gheorghe.

Potrivit inițiatorilor, ediția din acest an se va derula simultan în peste 300 orașe din peste 50 de țări, adunând laolaltă antreprenori, comunitatea, administrația și mass-media, pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și pentru a stabili o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului.

La Sfântu Gheorghe, evenimentul va avea loc în data de 13 martie, de la ora 16:00, în sala de conferințe AFACOV Group SRL (str. Korosi Csoma Sandor nr.3).

Intrarea este liberă, iar programul cuprinde prezentarea Startup European Week susținută de presedinte ProAfaceri Romania, Sorin Peligrad; o prezentare a soluțiilor de finanțare BCR susținută de un reprezentant al instituției bancare; o prezentare a Grupului de Inițiativă Junior Chamber International JCI Brasov, susținută de președintele Grupului, Mircea Chirilă și câte o sesiune de business coaching și business networking.

„Dăm startul proiectelor de mare anvergură! Afacerile rromânești – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață. Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor, prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor, în peste 300 orașe din peste 50 de țări. Organizam cel mai mare eveniment dedicat antreprenoriatului din lume! (…) În acest an, scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri printr-o ediție complexă. Deschidem poarta unui univers complet și complex de servicii, în care tinerii curajoşi şi pasionaţi de antreprenoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare! Vor fi prezentate și instrumente concrete de dezvoltare a afacerilor și internaționalizarea lor. Reuniunea va avea un caracter interactiv, fiind centrată pe aspecte esențiale ale administrării afacerilor, oferind participanților ocazia de a pune bazele unui plan de acțiune comun, prin care autoritățile locale, instituțiile și organizațiile active în zona de business să poată veni în sprijinul startup-urilor din regiune”, se arată într-un comunicat al ProAfaceri Romania, organizatorul evenimentului.

Persoanele interesate de sesiunile de business networking sunt încurajate să aibă cărți de vizită pregătite, pentru a găsi rapid contacte pentru afacerile lor.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri pot fi obținute prin e-mail, la adresa:  office@proafaceri.ro, sau telefonic, la numărul: 0730 830 760 – ProAfaceri Romania.

Printre partenerii evenimentului se numără AFACOV Sfântu Gheorghe, BCR, YoGabi și StartupCafe.ro.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio