Sport, Ştiri locale

Sportivă legitimată la CSM Sfântu Gheorghe, medaliată cu bronz la Turneul International de Judo al României 2023

Judoka Oltean Veronica-Elena, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a fost medaliată cu bronz la „Turneul International de Judo al României 2023”.

În perioada 2 – 4 iunie, la București, s-a desfășurat Turneul Internațional de Judo al României la categoriile de U18 ani – cadeți și U21 ani – juniori, competiție organizată de Federația Română de Judo, la care au participat în jur de 600 sportivi din România și străinătate, printre aceștia numărându-se sportivi de valoare din Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Ungaria și alte țări cu renume în judo.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a fost prezent la această competiție de anvergură internațională cu un singur sportiv, respectiv cu judoka Oltean Veronica – Elena, aceasta cucerește medalia de bronz, respectiv Locul III la categoria -44 kg / U18 ani – cadeți, sportiva noastră este componentă a Lotului Olimpic de Cadeți cu pregătire centralizată la Cluj Napoca, sub îndrumarea echipei de antrenori coordonată de domnul profesor Florin Bercean.

Turneul Internațional de Judo desfășurat în Sala Polivalentă din București este continuat cu o pregătire centralizată de 3 zile cu două sesiuni de antrenament cu toți sportivii prezenți la această competiție (români și străini), sub îndrumarea unor antrenori de valoare cu rezultate bune internaționale.

Rezultatul obținut de sportiva noastră este considerat ca fiind unul bun, chiar dacă noi ne așteptam la unul mai bun, se pare că pauza făcută cu accidentarea de la sfârșitul anului trecut are urmări.

Mulțumim pe această cale tuturor celor implicați în recuperarea sportivă, pregătirea și susținerea acestei sportive de excepție, în mod special domnului profesor Florin Bercean, Federației Române de Judo, precum si mass-mediei locale pentru mediatizarea rezultatelor obținute de noi cu acești sportivi minunați.

(Comunicat de presă CSM Sfântu Gheorghe)
Publicitate
banner we radio