Ştiri locale

Spectacolul TAM „Zbor deasupra unui cuib de cuci” din 21 ianuarie a fost amânat. Banii pot fi recuperaţi

Spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci” al Teatrului „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe, programat să se joace în data de 21 ianuarie, a fost amânat după ce unul dintre actorii din distribuție a fost internat de urgență, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Managerul TAM, Anna Maria Popa, ne-a precizat că spectacolul se va relua după recuperarea actorului, cel mai probabil în aproximativ 3 săptămâni. De asemenea, biletele achiziționate de la casierie vor putea fi folosite la alte spectacole, însă spectatorii au și posibilitatea de a recupera banii.

„Vă anunțăm cu regret că, din cauza îmbolnăvirii și internării de urgență a unui coleg, spectacolul Zbor deasupra unui cuib de cuci, din 21 ianuarie, nu va avea loc. Regretăm această situație. Biletele achiziționate de la casierie pot fi folosite la alte spectacole sau vă puteți recupera banii tot de la casieria TAM. Costul biletelor achiziționate online se returnează automat la anularea spectacolelor în conturile din care au fost plătite. Vă mulțumim pentru înțelegere, iar colegului nostru îi dorim multă sănătate!”, a scris managerul TAM.

„Zbor deasupra unui cuib de cuci”, adaptat după romanul cu același titlu scris de Ken Kesey, în dramatizarea regizorului Eugen Gyemant, a avut premiera la TAM în luna aprilie 2018.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio