Info Trafic, Ştiri locale

Şofer prins cu aproape 110 km/h în zonă cu limită de 40 km/h

Poliţiştii covăsneni au depistat, pe DN 13E, în localitatea Araci, un bărbat care conducea un autoturism cu o viteză de 109km/h, deşi în zonă limita de viteză era de 40km/h.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, în aceeaşi zonă, a fost depistat un alt bărbat care circula cu 97 km/h, depăşind viteza legal admisă cu 57 km/h. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional şi au rămas temporar fără permise de conducere.

Publicitate

Nicoleta Marin a menţionat că în perioada 1-8 mai, la nivel judeţean s-a desfăşurat o acţiune pentru prevenirea a accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive, iar în acest interval au fost identificaţi 332 de şoferi care au depăşit limita legală. Poliţiştii au reţinut şase permise de conducere în vederea suspendării, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h.

Acţiunea s-a derulat pe principalele artere rutiere naţionale ce tranzitează judeţul Covasna, respectiv, DN11, DN12, DN13E şi DN10, precum şi în zonele cu risc rutier identificate pe raza municipiilor Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc şi a oraşelor Covasna şi Întorsura Buzăului.

În primele patru luni din acest an, pe fondul vitezei excesive, în judeţul Covasna s-au produs trei accidente rutiere grave, soldate cu rănirea gravă a trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, în cursul zilei de miercuri radarele vor fi amplasate pe DN 2D la Ojdula şi Tinoasa, pe DN11 la Sântionlunca, Ozun, Moacşa, Cernat şi Tinoasa, precum şi pe DN 12 la Coşeni, Malnaş, Micfalău şi Bixad.

(Agerpres)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio