Ştiri locale

Sistem nou și modern pentru accesul la bazele sportive şi de agrement din Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi

Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele sportive şi de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, a introdus un sistem nou și modern de control al accesului pe bază de puncte, care le permite utilizatorilor tranziția între facilitățile sportive, abonamentul putând fi utilizat atât pe pârtiile de schi, cât și la Șugaș SPA, piscina municipală și ștrand.

Noul sistem face posibilă scanarea abonamentelor de la o distanță de 10-20 cm, utilizatorii nemaifiind nevoiți să scoată cardurile din buzunar în timpul accesării bazelor sportive.

Directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd, a precizat că societatea va putea ține și o evidență a utilizatorilor, pentru a ști care sunt grupurile care utilizează cel mai des facilitățile sportive.

„Sistemul îl avem de la sfârșitul anului trecut, am început să montăm la piscină, la pârtia de schi, la SPA și la grota salină. Sunt interconectate, am încercat să găsim o soluție pentru ca oamenii să nu mai scoată cardurile din buzunar la pârtia de schi, de exemplu. Recepționează semnalul de la 10-20 cm. Cardurile pe care le vindem şi pe care se pun punctele sunt purtătoare de date, astfel că dacă cineva pierde cartela, fiind în baza noastră de date, reușim să o identificăm. Putem vedea în acest fel și cine utilizează bazele administrate de noi, cine profită cel mai mult, dacă sunt tineri, femei, bărbați, familii numeroase sau posesorii de Sepsi Carduri, ca să putem avea o statistică. Urmează să montăm și la ștrand sistemul, acolo nu am avut deloc”, a explicat Bodor Lóránd.

Persoanele care achiziționează abonamente la piscină, spre exemplu, le vor putea utiliza atât la ștrand, cât și la SPA și pârtia de schi. Sistemul este în curs de testare, iar reprezentanții societății apelează la înțelegerea utilizatorilor.

„Testăm sistemul într-o situație reală, pentru a identifica eficiența acestuia și pentru a elimina orice problemă. Este singura modalitate de a ne asigura că poate face față noilor sarcini și de a identifica eventualele probleme, pe care încercăm să le rezolvăm în timp util și în mod localizat. Ne adresăm tuturor cu rugămintea de a avea răbdare! Ne propunem să le oferim oaspeților noștri servicii de calitate!”, au transmis reprezentanții societății.

Abonamentele la bazele de agrement și sportive ale Municipalității pot fi achiziționate cu valabilitate cuprinsă între 30 de zile și un an.

Mai multe detalii despre abonamente, discounturi și programul de funcționare al bazelor sportive, AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio