Sport

Cum ia naștere o poveste de succes – „Show Time” la Campionatul Național de Ju-Jitsu copii-cadeți

Poveștile de succes se nasc din voința și implicarea oamenilor, din pasiunea acestora pentru domeniul în care își propun să activeze și în care se simt capabili să dezvolte inițiative memorabile. Însă, mai mult decât atât, poveștile de succes se nasc din nevoile noastre de a ne depăși limitele, de a investi în potențialul nostru și de a înțelege constant importanța acestui aspect.

Așa începe povestea echipei Show Time la Campionatul Național de Ju-Jitsu ce a avut loc în perioada 13-14 mai 2017 la sala de sport a Liceului cu program sportiv „Mircea Eliade” din București, unde 13 sportivi din cadrul secției de ju-jitsu, împreună cu părinții și instructorul Carp Silviu Ionuț au participat la cele 3 secțiuni ale competiției, respectiv la Duo Demonstrativ, Fighting și Ne-waza, fiind singura echipă din provincie care a intrat la toate probele întrecerii.

Publicitate

Rezultatele micilor ju-jitsu-ka sunt mai mult decât grăitoare, acestea fiind câștigate prin muncă, dăruire și perseverență în cadrul antrenamentelor. Avem campioni naționali prin Artene Vlad – ne-waza, Neagu Valentin Mihail – fighting, vicecampioni naționali prin Florescu Nicoleta – fighting, Artene Vlad – fighting, câștigători ai locurilor 3 prin Măsar Miruna – fighting, Ureche Gabriel – fighting, Roga Ayan – fighting, Neagu Mihail – ne-waza, Negrea Tudor – fighting și ne-waza, Pîșnei Radu Sebastian – fighting și ne-waza, Ionescu Răzvan – fighting. Putem aprecia ca exemplară prestația sportivilor Aștilean Alexia, Pop Victor, Pîșnei Raluca și Pantelimon Alin care din păcate nu au câștigat o medalie, însă și-au îmbogățit palmaresul cunoștințele, data viitoare promițându-ne că vor fi mai buni.

Se adeverește, încă o dată, că Show Time este dovada vie și grăitoare a faptului că oamenii sunt resursele cele mai de preț în menținerea echilibrului unei echipe la un astfel de eveniment național. Prin curaj și asumare conștientă a riscurilor, sportivii covăsneni au luptat cu inima, iar părinții acestora și stafful tehnic dând dovadă de fairplay și bun simț pe întreaga durată a competiției.

Considerăm că necesitatea de a investi în potențial ne-a determinat să susținem tinerii sportivi care dau dovadă de valoare, potențial și excelență, cu facilitarea posibilității de diminuare a cheltuielilor privind participarea la competiții naționale și internaționale. Astfel asociația Show Time se preocupă permanent de atragerea de “investitori în potențial”, sponsori care doresc să se asocieze cu imaginea unui sportiv sau a clubului nostru. Mulțumim firmei Bertikris SRL, Consiliului Local Sf. Gheorghe care prin programul “SFÂNTU GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL” ne-au acordat încrederea lor și implicit sprijin financiar pentru transport și taxe de participare, precum și Consiliului Județean Covasna ce ne-a ajutat cu cazarea sportivilor.

Cum toate poveștile au un final, mai mult sau mai puțin fericit, considerăm că povestea noastră merge mai departe, încheind acum doar o fila din acest minunat basm cu copii minunați.

(Echipa Show Time)

\"vicecampionana \"pisnei \"IMG_4691\"

Publicitate
banner we radio