Ştiri locale

Sfântu Gheorghe: Intervenția unui jandarm aflat în timpul liber a salvat o gospodărie de la incendiu

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna a anunţat luni într-o postare pe pagina oficială de Facebook că duminică seară, sergent major Bogdan Cernescu, subofițer în cadrul Jandarmeriei Covasna, a avut o intervenție salvatoare în timpul liber.

“În timp ce se întorcea spre casă, Bogdan a observat o flacără puternică în curtea unei gospodării din Sfântu Gheorghe. Având un simț al responsabilității bine dezvoltat, Bogdan a realizat imediat că timpul era esențial și a acționat prompt. Stiva de lemne depozitate în curtea gospodăriei luase foc și flăcările se apropiau periculos de o conductă de alimentare cu gaze.

Bogdan a luat decizia de a sări peste gard și a intervenit pentru a stinge incendiul, în timp ce o altă persoană care îl însoțea a apelat SNUAU 112, solicitând ajutor specializat. În casă era o doamnă în vârstă care nu știa ce se întâmplă în curtea ei, aceasta aflând de la colegul nostru despre incendiul izbucnit în curte. Dând dovadă de curaj și determinare, Bogdan a contribuit la stingerea incendiului, prevenind pagube mai grave. Felicitări Bogdan pentru prezența de spirit, curaj și determinare! Suntem mândri că ești colegul nostru”, se menţionează în postarea Jandarmeriei.

Publicitate
banner we radio