Ştiri locale

Sfântu Gheorghe: Creaţii ale unor designeri locali prezentate în cadrul Expoziţiei cadourilor de Crăciun

Creaţii ale unor designeri locali vor fi prezentate în cadrul Expoziţiei cadourilor de Crăciun, care va fi deschisă la Sfântu Gheorghe la sfârşitul acestei săptămâni.

Organizatorii au precizat că evenimentul îşi propune să prezinte câţiva dintre cei mai originali producători din Transilvania, dar şi să-i ajute pe localnici să găsească mai uşor cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

Publicitate

Potrivit acestora, cei interesaţi vor putea alege dintr-o varietate largă de produse artizanale, jucării, cosmetice, îmbrăcăminte, decoraţiuni etc.

„În weekend are loc la Sfântu Gheorghe Expoziţia cadourilor de Crăciun create de designeri locali. (…) Poţi să fii oriunde în lume, sunt câteva lucruri care te cuprind instant cu atmosfera de Crăciun: colindele, mirosul de brad, jocul luminilor, puloverele cu reni, scorţişoara, portocalele, sarmalele şi, desigur, filmul “Singur acasă” . Vrem să contribuim şi noi la veselia de sărbători, de aceea organizăm şi în acest an expoziţia cadourilor create de designeri locali.Vom aduce laolaltă câţiva dintre cei mai originali producători locali din Transilvania ca să-ţi fie şi mai uşor să găseşti cadoul cel mai potrivit pentru cei dragi sau chiar pentru tine. Ai şansa să alegi dintr-o varietate largă a produselor artizanale, delicii, jucării, cosmetice, haine, decoraţiuni şi multe altele”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Expoziţia va fi găzduită de Centrul de Artă din Transilvania şi va fi deschisă sâmbătă şi duminică între orele 10-19.

Organizatorii au precizat că accesul la eveniment este posibil numai cu certificat de vaccinare, conform reglementărilor în vigoare.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio