Ştiri locale

Sfântu Gheorghe a ajuns la 4,56 rata de incidenţă. Tabelul cu situaţia cazurilor de COVID-19 în toate localităţile judeţului

Dintr-un răspuns semnat de directorul executiv al DSP Covasna, la solicitatea We Radio, aflăm datele privind rata incidenţei cazurilor de COVID-19 în localităţile din judeţ cumulată la 14 zile la mia de locuitori.

Încă 14 zile de scenariu roşu la Sfântu Gheorghe. Sălile de sport şi fitness au fost redeschise, şcolile rămân închise! Detalii AICI

Publicitate

După cum se poate vedea în tabelul de mai jos, în Sfântu Gheorghe rata de incidenţă era la 31 octombrie de 4,56 la mia de locuitori (5,57 cu tot cu focare), rezultată din cele 351 de cazuri confirmate în oraş în ultimele 14 zile.

Comparativ cu situaţia din urmă cu o săptămână, observăm o creştere cu 72 a numărului total de cazuri din Sfântu Gheorghe, dar şi o creştere a numărului de cazuri din focare. Dacă săptămâna trecută în această categorie erau 20 de cazuri în Sfântu Gheorghe, acum avem de-a face cu 64 de cazuri.

Prezentăm mai jos tabelul cu situaţia din localităţile aflate în scenariul roşu în ceea ce priveşte rata incidenţei cazurilor.

Tabelul complet cu situaţia pe judeţ poate fi descărcat de AICI.

Foto: Facebook / Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe

Publicitate
banner we radio