Sport, Ştiri locale

Sepsi-SIC joacă miercuri la Sfântu Gheorghe meciul tur pentru calificarea în grupele Euroligii de baschet feminin

Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC, joacă miercuri seară meciul tur din calificările pentru grupele Euroligii, cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Partida cu TTT Riga din Letonia, primul meci oficial din noul sezon, va avea loc de la ora 19:00 în Arena Sepsi. Returul va avea loc în deplasare pe 27 septembrie.

Atât azi cât și în ziua meciului puteți achiziționa bilete direct de la Arena Sepsi la prețul biletului online! Program casa de bilete: marţi până la ora 20:30, miercuri de la ora 10:00 până la ora 14:00. Preţul biletului: adulţi 20 lei, copii intrare gratis. Preţul biletelor online: adulţi 15 lei, copii 2 lei. Bilete online pot fi cumpărate de AICI.

„Adversarul are caracteristici asemănătoare cu ale noastre, așa că eu cred că va fi un duel foarte echilibrat. Dacă cele două meciuri vor merge într-o direcție sau alta, vom vedea. Este început de sezon, îmi amintesc că în stagiunea precedentă în octombrie nu arătam atât de bine pe cât am făcut-o ceva mai târziu în timpul campionatului, însă în această situație se află toate echipele, nu doar noi. Am avut o perioadă de pregătire cu aproximativ șapte zile mai scurtă decât ne-am fi dorit, dar cred că ne-am mișcat bine și suntem pregătiți pentru acest moment”, a declarat antrenorul Zoran Mikes, care nu va putea conta pe Chelsea Nelson, accidentată.

„Știm că ne așteaptă un meci important. Am avut această șansă și anul trecut, dar cred că acum suntem mai pregătite pentru acest pas. Vreau să ne concentrăm mai mult pe ce avem de făcut pe teren decât pe adversar”, a completat și baschetbalista belgiană a lui Sepsi-SIC, Bethy Mununga.

„Suntem în fața unui pas mare pentru clubul nostru, pentru baschetul feminin din România. Cred că avem o șansă bună cu grupul pe care l-am construit în această vară. Am arătat bine în meciurile de pregătire. Adversarul este un nume mare, dar cred că staff-ul tehnic a depus o muncă bună cu fetele. Așteptăm fanii în număr cât mai mare la sală. Avem nevoie de suportul lor, al oamenilor din oraș în această importantă încercare a noastră de a ajunge în grupele celei mai importante competiții europene”, a punctat și Pásztori Istvan, managerul echipei covăsnene.

Dacă va trece de TTT Riga, Sepsi-SIC ar urma să facă parte din Grupa A, alături de Fenerbahce (Turcia), Baretta Familia Schio (Italia), Valencia Basket (Spania), LDLC Lyon (Franța), UMSC Lublin (Polonia), Casademont Zaragoza (Spania), respectiv învingătoarea dintre DVTK Miskolc (Ungaria) și London Lions (Marea Britanie). În situația în care va rata calificarea pe tabloul principal al EuroLeague, Sepsi-SIC va continua în EuroCup, într-o grupă alături de: Olympiacos (Grecia), Kayseri Basketbol (Turcia) și învinsa dintre Rosenborg (Norvegia) și SBS Ostrava (Cehia).

Publicitate
banner we radio