Sport

Sepsi-SIC îi invită pe suporteri să vină cu cadouri pentru copii la meciul de joi din EuroCup

Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, se alătură provocării „Christmas Challenge! Let’s win together!”, lansată de Serviciul de Ajutor Maltez, și îi invită pe suporteri să vină la meciul de joi, care se joacă pe Arena Sepsi, cu jucării, rechizite, dulciuri, sau alte cadouri care le pot fi oferite în dar copiilor nevoiași.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Clubului, fanii sunt îndemnați să împacheteze cadourile în cutii de pantofi nedeteriorate, pe care să specifice vârsta și sexul copilului căruia îi este adresat cadoul.

Publicitate

„Clubul nostru s-a alăturat acțiunii de caritate Christmas Challenge! Let’s win togheter! a Serviciului de Ajutor Maltez. Dorim să facem Crăciunul mai bun pentru copiii defavorizați, așa că fanii baschetului sunt invitați și ei să ia parte la inițiativă. Este potrivită orice cutie de încălțăminte, în stare bună, care poate fi umplută cu diverse cadouri (jucării, rechizite, dulciuri, haine și îngrijire personală). Vă rugăm să împachetați cutia și să scrieți clar vârsta celui care ar trebui să primească darul și dacă este vorba despre o fată sau un băiat! Aduceți cadourile pregătite la meciul din EuroCup împotriva lui Bursa Uludag Basketbol, programat joi, la ora 19.00 și lăsați-le pe mesele de la intrare!”, au transmis reprezentanții Clubului.

Joi, de la ora 19:00, Sepsi-SIC joacă ultimul meci de acasă din acest an, împotriva turcoaicelor de la Bursa Uludag Basketbol. Echipa este neînvinsă în competiție, în vreme ce adversarele au pierdut până acum toate cele cinci meciuri din EuroCup.

Dacă va câștiga partida de joi, Sepsi-SIC va încheia faza grupelor cu șase victorii, pentru prima dată în istoria clubului din Sfântu Gheorghe.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio