Sport

Sepsi riscă să piardă la „masa verde” meciul cu Poli Iaşi. Leo Grozavu: „Tot lotul a fost testat pozitiv, în afară de Balazs Csiszer”

Meciul dintre FC Argeş şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 21-a a Ligii 1, a fost amânat din cauza depistării unui număr mare de persoane testate pozitiv la coronavirus în cadrul echipei Sepsi. În exclusivitate la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat că nu ştie dacă are destui jucători valizi pentru meciul cu Poli Iaşi, programat pe 5 februarie.

Preşedintele clubului Sepsi, Attila Hadnagy, a precizat că sunt 12 jucători valizi la ora actuală, inclusiv trei portari.

Publicitate

Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă locul 4 în Liga 1 şi are şanse mari să joace în play-off.

LPF a anunţat că meciul FC Argeş – Sepsi a fost reprogramat pentru marţi, 16 februarie, cu începere de la ora 19.00.

“Asta este, acum n-are rost să mai vedem ce s-a întâmplat. E clar că a fost o problemă şi la noi. Tot lotul a fost testat pozitiv, în afară de Balazs Csiszer, el e băiat de la munte, mai bine crescut. Probabil că e crescut cu slănină de mangaliţă. Nu ştiu ce facem în meciul cu Poli Iaşi, dar acum stăm cel mai prost din toată perioada. Ultima tranşă de îmbolnăviţi a fost destul de consistentă.

Nu are rost să ne plângem de milă acum. Trebuie să încercăm să salvăm situaţia, să ne dăm seama că am muncit toată toamna ca să ajungem undeva şi, în mai puţin de o lună, am coborât rapid de la munte la şes, ca să spun aşa. Suntem într-o situaţie destul de dificilă, cu jucători care nu se pot antrena. Jucătorii sunt cu simptome diferite: unii s-au simţit mai rău, alţii mai bine. E clar că nu suntem în cea mai bună formă.

E bine că până acum am reuşit să acumulăm nişte puncte, nesperate din punctul meu de vedere, dar urmează o perioadă foarte grea. Sunt cinci meciuri dificile, din trei în trei zile. Va trebui să găsim tot felul de soluţii, de resurse, altfel riscăm să fi muncit o toamnă de pomană.

Nu ştim cine va juca în meciul cu Iaşi, probabil vor fi mai mulţi jucători U21. Să vedem cine va fi apt, la momentul ăsta e greu să spun ceva. Avem puţini jucători, dar nici nu vreau să spun prea multe, pentru că mâine dimineaţă o să constat mai multe. În acelaşi timp, nu vreau să dau informaţii care să-i ajute pe adversarii noştri”, a spus Leo Grozavu.

Sursa: looksport.ro

Publicitate
banner we radio