Ştiri locale

Sepsi ReKreativ declară deschis sezonul sporturilor în aer liber la Sfântu Gheorghe şi Şugaş Băi

Sepsi ReKreativ declară deschis sezonul sporturilor în aer liber. La Sfântu Gheorghe, terenul de tenis din strada Bánki Donáth nr. 25 îi așteaptă pe doritori zilnic între orele 07:00-22:00, iar la Șugaș Băi, terenul de tenis s-a redeschis în data de 7 martie, urmând ca și parcul de aventură în pădure și peretele de escaladă în aer liber să fie deschise în următoarele săptămâni.  

„Am deschis oficial sezonul în aer liber. La Șugaș Băi, parcul de aventură și peretele de cățărare vor fi deschise, sper, în vreo două săptămâni. Acolo vor fi niște ajustări de preț”, ne-a spus directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd.

La Sfântu Gheorghe, pasionații de tenis pot închiria echipamente și pot face rezervări la numărul de telefon: 0745 050 100.

Pe durata sezonului cald, la Șugaș Băi vizitatorii sunt așteptați cu o gamă largă de activități de agrement, facilități de recreere și servicii de promovare a sănătății, aceștia putând opta pentru terenurile de tenis și de minigolf, parcul de aventură din pădure și peretele de căţărare în aer liber. Terenul de tenis poate fi folosit până la ora 21:00, datorită nocturnei.

Parcul de aventură are 10 elemente de dificultate variabilă, iar peretele de cățărare are o înălțime de 12 metri și o lățime de 9, având o suprafață de cățărare de aproximativ 250 de metri pătrați. Cele 16 trasee de dificultate variabilă sunt aranjate în funcție de culoare, cu peste 450 de puncte de prindere.

În caz de vreme nefavorabilă, persoanele în căutare de relaxare se pot bucura de hidromasaj, saună și masaj cu pietre în centrul de tratament Șugaș SPA, iar cei care doresc să facă mișcare pot opta pentru sălile de agrement unde există aparate de forţă, mese de biliard și ping-pong.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio