Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: „Avem un meci foarte greu cu CS U Craiova, dar ne vom bate pentru victorie”

Divizionara secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care va întâlni marţi seară echipa de fotbal CS U Craiova în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, şi-a stabilit ca obiectiv intrarea în optimile competiţiei, au declarat reprezentanţii clubului covăsnean.

„Suntem conştienţi că CS U Craiova este o echipă puternică, un adversar de calibru, un nume în fotbalul românesc. În momentul de faţă se află pe locul al doilea în prima ligă, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, dar în fotbal s-au mai văzut surprize şi poate reuşim să producem şi noi o surpriză”, a declarat ofiţerul de presă al clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Santa Imre. El a mai spus că echipa va avea în tribune aproximativ 2.000 de suporteri.

Meciul se va juca marţi de la ora 20,45 pe stadionul Tineretului din Braşov, pentru că terenul gazdelor din Sfântu Gheorghe nu dispune de instalaţie de nocturnă.

Iniţial, conducerea clubului a încercat să strângă din donaţii aproape 32.000 de euro pentru închirierea unei nocturne mobile din Italia, dar în cele din urmă a renunţat pentru că s-a cerut o instalaţie mai puternică pentru transmiterea partidei de către un post de televiziune, prin urmare meciul a fost programat la Braşov.

Patronul clubului Sepsi OSK, Dioszegi Laszlo, a declarat că a fost impresionat de numărul mare de persoane care s-au arătat dispuse să doneze bani pentru această cauză şi şi-a propus ca peste doi ani să achiziţioneze o instalaţie de nocturnă pentru stadionul din Sfântu Gheorghe, astfel încât echipa să poată juca meciurile acasă.

Echipa Sepsi OSK a fost înfiinţată în 2011, iar în vară a promovat în Liga a II-a, unde, după 13 etape, se află pe locul 5. Aceasta s-a calificat în 16-imile Cupei României, după ce a întrecut-o pe FC Braşov cu 5-1.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio