Sport

Sepsi OSK scoate la vânzare biletele pentru meciul de duminică cu Universitatea Cluj

Sepsi OSK anunţă că începând de joi scoate la vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Cluj din etapa 27 a Superligii de fotbal. Meciul va avea loc duminică, 25 februarie, de la ora 14:00 la Sfântu Gheorghe.

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele de la casieria situată la Arena Sepsi OSK după următorul program: Joi-vineri între orele 16:00-19:00, Sâmbătă: 10:00-13:00, Duminică: 11:00-14:00.

Publicitate

Bilete pot achiziționa doar deținătorii Cardului de Susținător. Cu un card poți cumpăra maxim 2 bilete, fie la casa de bilete, fie în sistem online.

Începând de joi, ora 16.00, biletele vor fi disponibile şi online, accesând site-ul www.eventim.ro.

Prețul biletelor:

  • 20 lei la sectoarele A, B, C, D, M, N, O, P, FAMILY.
  • 40 lei la sectoarele E, F, G, H, I, J.
  • 60 lei la sectoarele X, Y.
  • 100 lei la sectorul VIP.

Ca de obicei, copiii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

Înaintea acestei etape, Sepsi OSK se află pe locul 10 în clasament, la două puncte de locurile de play-off. În ultimele 4 etape din sezonul regular, Sepsi mai are de jucat acasă cu U Cluj, în deplasare cu FC Botoşani (29 februarie), acasă cu FC Voluntari (4 martie) şi în deplasare cu Petrolul Ploieşti (nu a fost stabilită data).

Publicitate
Publicitate
banner we radio