Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK, în căutarea primei victorii în 2020. Echipele de start

Sepsi OSK și Politehnica Iași se întâlnesc duminică, de la ora 14:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 24 din Liga 1.

Publicitate

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, a declarat înaintea partidei: „Ştim cu toţii că ne aşteaptă o partidă dificilă, împotriva unui adversar care în această iarnă s-a mişcat şi pe piaţa transferurilor. Ne dorim să facem prima victorie din acest an”.

Sepsi a suferit un singur eșec în ultimele cinci partide din Liga 1, scor 0-1 cu CFR Cluj. De la meciul de pe 4 decembrie în care gazdele din această seară au pierdut în fața campioanei României, echipa pregătită de Leo Grozavu nu a mai pierdut vreun joc.

De partea cealaltă, antrenorul Mircea Rednic caută prima victorie pe banca lui Poli Iași. În primul meci de la revenirea în Liga 1, „Puriul” a pierdut pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2.

„Sper să fie vreme bună, am înţeles că acolo condiţiile sunt mai grele, e frig, cred că au încălzire în teren. Eu am jucat o dată cu Dinamo şi era jumătate îngheţat, jumătate nu. Este o echipă cu un antrenor nou, pe care toată lumea îl cunoaşte. Din punct de vedere al atitudinii şi al  agresivităţii care o imprimă echipei pe care o antrenează, este cel mai bun. Trebuie să ne aşteptăm la un meci foarte dârz, este o echipă care pierde foarte greu acasă”, a declarat Mircea Rednic, înaintea partidei cu Sepsi.

În ultimele cinci întâlniri directe, Sepsi s-a impus de trei ori, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. Cea mai recentă confruntare dintre cele două formații s-a terminat cu scorul de 1-1, la Iași.

Înaintea acestui duel, Sepsi OSK este pe locul 9 (29 de puncte), în timp ce Politehnica ocupă poziția a 12-a în clasament, cu 22 de puncte. 

SEPSI – POLI IAȘI, ECHIPE DE START:

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – I.Fulop, Vașvari, Achahbar – Andrezly, Safranko, Ștefănescu 
Rezerve: Fejer, Celea, Velev, Deaconou, Karanovic, L. Fulop, Carnat 
Antrenor: Leo Grozavu 

Poli Iași: Târnovanu – Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, An. Radu – De Iriondo, Breeveld – Horșia, Omoh, Chacana – An. Cristea 
Rezerve: Axinte, Onea, Mihalache, Șerban, Luckassen, Zaharia, Longer 
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Municipal” (Sf. Gheorghe)
Arbitru: Ionuț Coza (Ilfov) / Asistenți: Vladimir Urzică (Neamț) și Bogdan Gheorghe (București)

Publicitate