Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK – FC Botoşani, primul meci cu spectatori la Sfântu Gheorghe după mai bine de un an. Toate detaliile despre accesul în stadion

Partida dintre Sepsi OSK şi FC Botoşani, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 de fotbal, se va juca cu spectatori în tribune, după relaxarea restricţiilor care s-a produs pe 15 mai.

Clubul a postat pe pagina de Facebook condiţiile de acces la meciul care se va juca pe 27 mai, joi, de la ora 17:30 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Informaţii despre bilete!

🙏DIN NOU ÎMPREUNĂ! După o pauză de aproape 15 luni, la meciul Sepsi OSK – FC Botoșani (27 mai, ora 17:30) suporterii vor avea din nou acces în tribune, în limita a 25% din capacitatea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe (1.100 locuri).

❗️ ATENȚIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test rapid antigen nu mai vechi de 24 de ore.

🛒Preț unitar bilete: 20 lei.

➡ Abonații din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza actului de identitate şi al cardului de abonament. Pentru procurarea tichetelor de acces este necesară dovada testului negativ sau a adeverinței de vaccinare.

➡ TICHETELE SE POT PROCURA LA CASIERIA SITUATĂ ÎN VECINĂTATEA STADIONULUI MUNICIPAL SFÂNTU GHEORGHE!

➡ Program

Miercuri: 10.00 – 13.00 (doar abonaţii); 15.00 – 18.00

Joi: 14.00-17.00

Bilete NU se pot cumpăra în sistem online.

❗️Spectatorii sunt obligați să prezinte, la intrarea în arenă, actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

➡ Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze un test rapid în ziua meciului. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 14.00-17.00. Preț: 30 lei.

➡ Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

➡ Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație.

❗️ TOȚI FANII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET.

Publicitate
banner we radio