Sport, Ştiri locale, Video

VIDEO. Sepsi OSK ar putea contesta sancţiunea aplicată în cazul lui Benjamin Kuku

Conducerea Sepsi OSK Sfântu Gheorghe nu exclude posibilitatea de a contesta sancţiunea aplicată de Comisia de Disciplină a FRF atacantului Benjamin Kuku, în urma faultului comis asupra lui Denis Haruţ în meciul cu ACS Poli Timişoara.

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că, în opinia sa, pedeapsa a fost „cam aspră”, Kuku fiind suspendat pentru şase etape.

„Sincer nu pot să judec eu ce au hotărât cei de la comisie, dar mi se pare totuşi puţin cam aspră această suspendare. (…) Probabil vom face apel la această decizie. Vom discuta zilele următoare şi poate vom face”, a afirmat Eugen Neagoe.

Acesta a mai declarat că nu poate spune dacă Kuku va fi menţinut în lot şi în sezonul următor, aşa cum nu poate spune, în momentul de faţă, despre niciun alt jucător.

„Încă nu am făcut nicio listă, nici cu jucătorii care vor veni, nici cu jucătorii care vor pleca. (…) în funcţie de posibilităţile pe care le avem, vom încerca să fim mai puternici decât am fost în acest campionat”, a mai spus antrenorul.

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât miercuri sancţionarea lui Kuku cu suspendare pentru şase jocuri şi o penalitate sportivă de 10.000 lei, după ce în minutul 36 al partidei cu ACS Poli Timişoara, jucată la Sfântu Gheorghe pe 15 mai, fundaşul formaţiei bănăţene Denis Haruţ a fost lovit violent de atacantul nigerian şi a rămas nemişcat după un contact dur la nivelul capului.

Jucătorul Timişoarei a fost dus la spital de o ambulanţă, iar fotbalistul lui Sepsi a fost eliminat.

(Agerpres)