Ştiri locale

Secţia de Împrumut pentru copii a Bibliotecii Județene din Sfântu Gheorghe va fi închisă tot restul anului

Secţia de Împrumut pentru copii a Bibliotecii Județene Bod Péter” din Sf. Gheorghe  va fi închisă publicului între 24 octombrie 2016 şi 3 ianuarie 2017, din pricina efectuării inventarului colecţiei. Cărţile împrumutate se pot restitui în această perioadă la secţia Împrumut pentru adulţi şi în Sala de lectură.

Secţia care intră în inventar nu va mai împrumuta cărţi începând din data de 10 octombrie. Pentru efectuarea completă a inventarului este necesară restituirea câtor mai multe cărţi, ca urmare, biblioteca anunţă Săptămânile Îngăduinţei pentru perioada 10–24 octombrie 2016, vizând toate secţiile pentru public.

Publicitate

În această perioadă, toţi cititorii care au uitat să înapoieze cărţile împrumutate, al căror termen de restituire a expirat de mai mult sau de mai puţin timp, pot aduce înapoi volumele respective fără a mai plăti taxa de întârziere aferentă. Cărţile restituite în acest fel pot fi înapoiate la secţiile pentru public sau pot fi aşezate în cutia amplasată în holul bibliotecii. În aceeaşi perioadă, cei interesaţi se pot înscrie gratuit în bibliotecă, respectiv îşi pot reînnoi gratuit valabilitatea permisului.

Contăm pe faptul că vor ajunge înapoi în colecţie cât mai multe cărţi împrumutate, vă mulţumim pentru sprijinul în acest sens, cât şi pentru înţelegere, privind pauza cauzată de inventarul obligatoriu!

László Anna-Eszter

Biblioteca Judeţeană „Bod Péter”

Publicitate
Publicitate
banner we radio