Ştiri locale

Se desființează una dintre trecerile de pietoni din faţa magazinului Amigo

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe are în plan construirea altor spații verzi la capătul străzii Gróf Mikó Imre. Spațiul verde propus va începe de la pietonala de pe colțul Liceului Teoretic „Székely Mikó” și de-a lungul porțiunii de drum marcat, unde traficul rutier este interzis în momentul de față, se va întinde până la trotuar.

Pentru acest motiv și pentru facilitarea traficului rutier, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe desființează trecerea de pietoni aflată pe strada Gróf Mikó Imre, care face legătura dintre porțiunea de drum din fața magazinului Amigo și colțul Liceului Teoretic „Székely Mikó”.

Publicitate

Prin rezultatele acestei intervenții se va pune accent mai ridicat pe delimitarea de traficul rutier a pieței centrale și a aleii favorizate în special de pietoni și copii. Având în vedere în același timp faptul că, pe porțiunea de drum în cauză, la o distanță destul de mică se află două treceri de pietoni, desființarea trecerii de pietoni aflate între colțul Mikó și Amigo va facilita și derularea traficului rutier.

La data de 12 aprilie, personalul Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public va plasa cordoane pe trecerea de pietoni de pe strada Gróf Mikó Imre, a cărei desfiinţare se doreşte, astfel această secţiune nu va mai putea fi utilizată de către pietoni.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

\"trecere

Publicitate
Publicitate
banner we radio