Info Trafic, Ştiri locale

Şase persoane rănite în urma accidentelor din ultimele zile în judeţul Covasna

La data de 5 august 2017, pe DJ 131, între localitățile Căpeni și Micloșoara, a avut loc un eveniment rutier. Din cercetări s-a stabilit că un minor în vârstă de 15 ani s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure, și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 28 de ani. În urma impactului minorul a suferit leziuni grave și a fost transportat la spitalul din Sfântu Gheorghe pentru îngrijiri medicale.

Duminică, 6 august 2017, în jurul orei 16:15, pe DN 11 în comuna Cernat, a avut loc un accident rutier. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, care conducea un autoturism dinspre Brașov către Târgu Secuiesc, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul și a ieșit în afara carosabilului, unde a lovit gardul unui imobil. În urma acestui eveniment conducătorul auto a fost rănit ușor.

Publicitate

La scurt timp, tot pe DN 11, la km 45 în apropiere de intersecția cu localitatea Albiș, a avut loc un alt accident rutier.

Din cercetări s-a stabilit că șoferul unui autoturism, un bărbat de 37 de ani, a lovit un autoturism care efectua o manevră de viraj la stânga, iar în urma impactului cele două autovehicule au ieșit în afara carosabilului unde au lovit o autoutilitară staționată.

În urma evenimentului o femeie de 47 de ani și o minoră de 7 ani, aflate pe trotuar, au suferit răni ușoare.

Luni, 7 august 2017, în jurul orei 10:45, pe raza Municipiulu Sfântu Gheorghe a avut loc un alt accident rutier. În acest caz, conducătorul unui autoturism care circula pe strada Nicolae Bălcescu a pătruns în intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar dinspre centru către gară. În urma evenimentului două persoane au fost rănite ușor.

În toate cazurile se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de conducere, să se asigure temeinic înainte de efectuarea oricărei manevre și să păstreze o distanță de siguranță față de autovehiculul pe care îl precede, pentru a putea opri în condiții de siguranță, la nevoie.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio