Info Trafic

Şase accidente rutiere marţi în mai puţin de 10 ore în judeţul Covasna. Un bărbat a murit, alte trei persoane au ajuns la spital

Echipajele Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna au intervenit marţi pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor la şase accidente rutiere produse pe raza judeţului în decurs de doar 10 ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, sg. maj. Alexandru Marian Rechiţean, în accidente au fost implicate 13 persoane care au necesitat îngrijiri medicale, printre care şi un minor.

„Trei dintre acestea, în urma diverselor contuzii suferite, au fost transportate la unităţile spitaliceşti în vederea acordării asistenţei medicale de specialitate. Uneia dintre victime, aflată în stop cardio-respirator, pentru care a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Braşov, i s-au aplicat manevre de resuscitare cel puţin 60 de minute, după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod aflat pe marginea carosabilului. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale efectuate la faţa locului, s-a declarat decesul”, a declarat Alexandru Marian Rechiţean.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna au precizat că accidentul mortal a avut loc între localităţile Imeni şi Zăbala, iar din primele verificări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 121 dinspre Târgu Secuiesc spre Zăbala, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un cap de pod.

Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Mai multe detalii despre accidentele de marţi AICI şi AICI.

Publicitate
banner we radio