Ştiri locale

S-au pus în vânzare biletele la concertele primei ediții a Festivalului de Muzică Clasică SepsiClassic

Festivalul de muzică clasică SepsiClassic este un eveniment cultural unic care va avea loc la Sfântu Gheorghe în perioada 6-9 iulie 2023. Biletele pentru concertele festivalului sunt disponibile la Casa Municipală de Bilete și online pe pagina www.eventim.ro.

Programul SepsiClassic cuprinde și concerte în aer liber, prelegeri și proiecții de filme care sunt accesibile fără bilet de intrare.

Publicitate

Prețul biletelor întregi variază între 30 și 40 de lei, cele cu reducere fiind disponibile la 15, respectiv 20 de lei. Locurile la spectacole sunt fără rezervare, acestea se ocupă în ordinea sosirii.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa Municipală de Bilete din Sfântu Gheorghe (P-ța Libertății nr.1), online pe pagina eventim.ro sau la fața locului, cu 30 de minute înainte de concert.

Biletele cu reducere pentru elevi și pensionari pot fi procurate numai la Casa Municipală de Bilete, care este deschisă conform următorului program: luni și miercuri între orele 8-16, marți și joi între orele 8-18, vineri între orele 8-15.

Schimbare locații: evenimentele programate inițial la Fabrica de țigarete vor avea loc în Sala Bartók a Muzeului Național Secuiesc, iar concertul de cameră Kaganovskiy Virtuosi va fi susținut la Biserica Unitariană în loc de Biserica Krisztus Király.

Programul complet al SepsiClassic, informațiile despre bilete și detaliile festivalului se găsesc pe www.sepsiclassic.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Asociația Culturală „Mikes Kelemen”.

Publicitate
banner we radio