Sport, Ştiri locale

Record negativ pentru Sepsi OSK în toată istoria clubului: echipa a ajuns la 6 meciuri pierdute consecutiv

Sepsi OSK a pierdut joi seară în deplasare cu Poli Iaşi, scor 0-1, într-un meci restant din etapa a 7-a a Superligii de fotbal. Echipa din Sfântu Gheorghe ajunge astfel la a şasea înfrângere consecutivă, cea mai neagră serie din istoria clubului.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a recunoscut că situația prin care trece echipa sa este dificilă. Tehnicianul a subliniat însă că jocul fotbaliștilor săi a evoluat în comparație cu celelalte cinci înfrângeri înregistrate.

Publicitate

„Este cea mai neagră situație din istoria clubului Sepsi. Nu s-a mai trăit asemenea moment. Este clar că este o situație dificilă și delicată în același timp. Trăim un vis urât și parcă nu putem să ne trezim. Este dezamăgire pentru fani, staff și conducere.

Nu am arătat rău ca exprimare de joc, față de celelelate meciuri pe care le-am pierdut. Am avut ocazii din doi-trei metri pe care le-am ratat. Am avut penalty ratat. Cam același lucru s-a întâmplat la Univeristatea Cluj. Este o situație grea. Știu că presiunea este mare și apasă pe umerii jucătorilor, ai staff-ului”, a declarat Ciobotariu la flash-interviu.

Ciobotariu a criticat arbitrajul din meciul de la Iași și susține că nu a înțeles unele decizii luate de centralul Andrei Chivulete.

„Nu sunt abilitat să vorbesc despre arbitri, ei știu ce e mai bine de făcut, mai ales că avem și VAR, dar maniera nu mi s-a părut corectă. La mijlocul terenului au fost niște faulturi pe care le-au dat total anapoda. Varga este lovit cu capul în gură și nimic. După avem lovitură liberă la faza golului pe care l-am încasat. La următoarea fază la fel s-a întâmplat, în stânga a fost fault și după s-a reluat meciul. Nu vreau să iau din meritele celor de la Iași, au jucat bine îi felicit. Au fost însă lucruri care nu au fost normale.

La faza golului nu am înțeles. Din VAR nu s-a putut lua o decizie și după vine centralul și decide. Validezi golul, începi meciul de la centru și după zici că e ofsaid. Nu înțeleg de ce ești la VAR dacă nu poți să iei o decizie”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.

Ciobotariu a primit primul cartonaș galben din cariera sa de antrenor

Liviu Ciobotariu i-a reproșat arbitrului Andrei Chivulete de ce a lăsat jocul să meargă la faza golului lui Iași, dar într-o situație asemănătoare a oprit meciul și a dat fault.

„Am fost foarte dezamăgit pentru că a fost primul cartonaș galben pe care l-am luat în cariera mea de 17 ani. Atât i-am spus: ‘De ce a lăsat la faza golului și la faza noastră a dat fault’. Orice antrenor în momentul în care nu are rezultate are postul în pericol. În momentul acesta conducerea se gândește să te înlocuiască, fac tot ceea ce posibil să duc echipa unde îi este locul. Acum nu iese nimic, parcă suntem într-un film de groază și parcă nu putem ieși.

Antrenorul plătește nota de plată chiar dacă echipa are un randament mai bun față de ceea ce s-a întâmplat în meciurile trecute. În momentul în care nu câștigi, primul care este tras la răspundere este antrenorul. Nu meritam să pierdem azi. Așa este la fotbal.”, a încheiat Ciobotariu.

Următorul meci pentru Sepsi OSK se va juca luni, 23 octombrie, de la ora 18:00 pe stadionul din Sfântu Gheorghe, împotriva FC Botoşani.

Publicitate
Publicitate
banner we radio