Ştiri locale

Record absolut de promovare a examenului de şofer în judeţul Covasna: 87,4%! Alţi 300 de candidați vor fi examinaţi weekendul acesta cu ajutorul poliţiştilor bucureșteni

Aproximativ 300 de absolvenţi ai şcolilor de şoferi din judeţul Covasna vor fi examinaţi în acest sfârșit de săptămână cu sprijinul a 12 poliţişti din București, veniți pentru a suplini deficitul de personal cu care se confruntă Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto (SPCRPCIV) Covasna.

Este pentru a treia oară în această lună când, în baza unui acord încheiat între Prefectura Covasna și Prefectura Capitalei, proba practică pentru dobândirea permisului auto este susținută cu sprijinul polițiștilor bucureșteni. Rata de promovare a candidaților examinați în weekendul 19-20 mai a fost de 87,4% – un record absolut al ultimilor ani, potrivit reprezentanților Prefecturii Covasna.

„În weekendul 19-20 mai au fost examinați 277 de candidați, din care 242 au fost declarați admiși, reprezentând 87,4% – record absolut. În acest weekend vor fi 12 polițiști din București, împreună cu 3 din cadrul SPCRPCIV Covasna, ceea ce înseamnă că vor putea fi examinați circa 300 de candidați. Mai sunt locuri libere doar pentru ziua de duminică”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Prefecturii Covasna, Erdély András.

Persoanele care doresc să susțină în acest sfârșit de săptămână proba practică pentru obținerea permisului auto categoria B se pot reprograma la sediul SPCRPCIV Covasna (la complexul comercial Sepsi Value Center), în zilele lucrătoare, între orele 8:30 și 16:00, cu dosarul și actul de identitate.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio