Info Trafic, Ştiri locale

Radare în cascadă în judeţele Covasna şi Braşov: 45 de şoferi sancţionaţi miercuri dimineaţă pentru viteză excesivă

Miercuri, 11 august a.c., poliţiştii covăsneni au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel în intervalului orar 07.00-11.00, Serviciul Rutier Covasna împreună cu Serviciul Rutier Braşov au organizat o acțiune în sistem cascadă pe linia respectării regimului legal de viteză. Cu această ocazie lucrătorii de poliţie rutieră și lucrătorii de ordine publică ce au calitatea de polițist rutier au aplicat, în urma abaterilor constatate, 49 sancțiuni contravenționale din care 45 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la suma de 26.905.

Publicitate

Totodată a fost reținut un permis de conducere.

Polițiștii  continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea  încălcării  prevederilor  legislației privind circulaţia pe drumurile publice, reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante și impunerea respectării legii prin prezenţa activă în teren a lucrătorilor de poliţie rutieră.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio